İZMİR'DE NELER OLUYOR?

 

 

ABD 6. FİLOSU'NUN ANA HAVA ÜSSÜ İZMİR'DE

izmir_haritasi-1

İzmir'de tehlikeli gelişmeler yaşanıyor. Napoli'deki NATO üssü İzmir Urla'ya taşınıyor. Büyük İşgal Projesi sebebiyle İncirlik üssü, buraya kaydırılıyor
EN tehlikelisi de bir havaalanı inşaatının Mordoğan'da başlamış olması. İncirlik üssü İran ve Suriye'nin atış menzilinde olduğu için, ABD 6. Filosu'nun ana hava üssü İzmir olacak. Uzunada'nın da kullanılacağı belirtiliyor. Uzunada, İzmir Körfezi çıkışını tutan yer. Burayı kontrolü nde tutan, donanmayı körfeze hapseder.
TÜRK Silahlı Kuvvetleri bu durumdan rahatsız ama, hükümet her şeyi kabul etmiş, anlaşmalar yapılmış. ABD askerleri daha şimdiden evler kiralamaya başladılar bile. Urla'daki bazı emlakçılar işlerinin açıldığı içingelişmelerden memnunken, sağduyulu vatandaşlar bunun ilerde çok büyük sorunlara yol açacağının farkında.
Büyük işgal projesi
Napoli'deki NATO üssü İzmir Urla'ya taşınıyor. 4 bin Amerikan askeri Urla'da ev tutmaya başladı bile . Büyük İşgal Projesi sebebiyle üs, doğuya kaydırılıyor.
İZMİR'de tehlikeli gelişmeler yaşanıyor. Kurtuluş Savaşı'nda denize döktüklerimizin kalıntıları ve destekçileri şimdi başka adlarla geri dönüyorlar. Özelleştirme kapsamındaki İzmir Limanı'na Yunanlılar göz koyarken, İtalya, Napoli'deki NATO üssü İzmir Urla'ya taşınıyor. 4 bin Amerikan askeri Urla'da ev tutmaya başladı.
Mordoğan'daki üs hazırlığı
BİP (Büyük İşgal Projesi) sebebiyle üs, doğuya kaydırılıyor. Tehlikeli kısım, bir havaalanı inşaatının Mordoğan'da başlamış olması. Adana İncirlik üssü İran ve Suriye'nin atış menzilinde olduğu için, ABD'nin ana hava üssü İzmir olacak.
Uzunada'nın durumu
Turizm merkezi İzmir'in üzerinden hergün bomba yüklü bir sürü uçak geçecek. Daha sonraki aşamada Altıncı Filo'nun ana üslerinden biri olabileceği söyleniyor. Uzunada'nın da kullanılacağı (ki, şu an zaten kullanılıyor) belirtiliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri rahatsız ama, hükümet her şeyi kabul etmiş, anlaşmalar yapılmış. ABD askerderi daha şimdiden evler kiralamaya başladılar bile. Urla'daki bazı emlakçılar gelişmelerden memnunken, bazıları da tedirgin. Kimisi "Aman gelsin, iş olur para kazanırız" derken, sağduyulu vatandaşlar bunun ilerde çok büyük sorunlara yol açacağını fa rkında.
Stratejik olarak Uzunada, İzmir Körfezi çıkışını tutan yer. Burayı kontrolünde tutan, donanmayı körfeze hapseder. Güney Deniz Saha Komutanlığı Merkezi de ablukaya alınmış olacak. Amerika'nın yeni dünya düzeni projesinde çok önemli bir söz var. Diyor ki, "Düşman zaten düşmandır, bellidir önemli değil. Önemli olan dost-müttefik ülkenin ordusunun önemli komutanlarının komuta merkezlerini ele geçirmek, kontrol altına almaktır. Projeye inandırmaktır. Boyun eğdirmek, itaatkar yapmaktır."

Bu işgal projesinde sıra bize de gelecek..şimdiden milli refleks vermeliyiz..İşlerini kolaylaştırmamalı,  engellemeli  ve geciktirmeliyiz... Nato üssüne hayır kampanyası için İzmir'de pazartesinden itibaren  bilgilendirme amacıyla afiş, el ilanı ve her türlü yolu kullanmaya  başlıyoruz... İzmir ya da başka şehir fark etmez bu ülke hepimizin.. Sizde üzerinize düşen görevi yapın ve bu yazıyı mümkün olduğunca çok kişiye gönderin.

Çaresizseniz..... Çare Sizsiniz....

KAYNAK: www.denizticaretgazetesi.org

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Size çarpan araç faili meçhul ise

RON CLARK STORY

BAŞKA BİR İSTATİSTİK