ERMENİ TEZLERİ VE GOOGLE

ULUSAL DESTEĞE ÇAĞRI...!

"Google'da Armenian Genocide” (Ermeni Soykırımı) yazdığımızda ilk 100 sayfa tamamiyle uydurma Ermeni iddialarını anlatan diaspora siteleridir. Bizim tezimizi anlatan siteleri yukarı taşımanın tek yolu bu sitelere girmek, her gün en az bir kere tıklamaktır. Lüften asağıdaki siteyi açılış sayfanız yapın. Ülkenize destek vermek bu kadar kolay! "Başlat" tan denetim masasına girin, internet seçeneklerini tıklayın. 'Giriş sayfası' yazan yerin altındaki adres yerine aşağıdaki adresi yazın:


http://www.ermenisorunu.gen.tr/english/indeks.html

ve lütfen bu siteyi başkalarına da gönderin. Çok kolay değil mi? Haydi hemen başlayalım. Bu konu ihmale gelmez, biliyorsunuz onlar dünyanın her köşesinden toplu şekilde çalışıyorlar.
Yukarıda anlatılan ve yapılmasını istediğimiz ULUSAL ÇAĞRI eylemi niteliğindedir. Esasında yukarıda adresini verdiğimiz siteyi hepimizin başından sonuna kadar okumamız gerekmektedir. Çünkü okullarda gördüğümüz eğitim süresince ne tarih derslerinde nede tarih kitaplarında sözde "Ermeni soykırımı" meselesinin gerçek yüzünü bu kadar ayrıntılı bu kadar güzel anlatan bir başka türkçe kaynak olduğunu sanmıyorum. Esasında bu gerçekleri her türk vatandaşı bilmeli ki yeri geldiğinde konuyla ilgili gerçekleri anlatarak gerekli savunmayı yapabilsin. Öncelikle Sayın Başbakana şiddetle tavsiye ediyorum. En çok onun ihtiyacı var. Hatta bu siteyi tamamen ingilizce kitapcık şeklinde bastırmalı ve gittiği ülkelerde her görüştüğü kişilere bu kitapcıkları dağıtmalı. Özellikle Fransa 'yı yönetenlere iletmeli. Hatta fransız parlementosu üyelerine tek tek gönderilmesini sağlamalı. Başka ne diyelim oralarda gidip tavizler vereceğine bunu yaparsa ancak kimbilir belki arkasında bütün türk milletini o zaman bulur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Size çarpan araç faili meçhul ise

RON CLARK STORY

BAŞKA BİR İSTATİSTİK