Kayıtlar

Şubat, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

İNTERNET SANSÜRÜ VE FİŞLEMEYİ AŞMANIN YOLU

Resim
      ...MEDYADAN SONRA İNTERNET NEDEN SANSÜRLENİYOR...!       Değerli arkadaşlar, AKP demokrasisinin her geçen gün daha da güçlenerek toplum üzerinde kırıcı , yakıcı , zulume dönük , ayrıştırarak bölen etkisini daha çok algılıyoruz.   Türkiye Dünyada hiç bir ülkenin yaşamadığı toplumsal bilinç körlenmesine uğratıldığı ağır bir psikolojik savaşın uyuşturucu etkisi altındadır.

Bu milletin A’sına böyle koymuşlar

Resim
    Soner Yalçın syalcin@sozcu.com.tr 7 Şubat 2014 Ri­ze Kal­kan­de­re­li “Sul­tan Am­ca­” Şa­ban Cen­gi­z’­in oğul­la­rı, to­run­la­rı; Meh­met CEN­GİZ (Cen­giz Hol­ding Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı), Ek­rem CEN­GİZ (yö­ne­tim ku­ru­lu üye­si), Şe­ref CEN­GİZ (yö­ne­tim ku­ru­lu üye­si), Ah­met CEN­GİZ (şir­ket or­ta­ğı), Asım CEN­GİZ (şir­ket or­ta­ğı), Ka­zım CEN­GİZ (şir­ket or­ta­ğı) Tür­ki­ye’nin gün­de­min­de… En bü­yük­le­ri Meh­met Cen­gi­z’­in et­ti­ği bir kü­für var ki, tüm ger­çe­ği or­ta­ya dö­kü­yor. Ön­ce… Te­le­fon ka­yıt­la­rı­nın or­ta­ya çı­kar­dık­la­rı­na ba­ka­lım:

David Rockfeller’in söyledikleri….!

Resim
        YAPTIKLARINI ANLATIYOR David Rockefeller'in söyledikleri :   TÜRKİYE'YE ADNAN MENDERES ZAMANINDA "MARSHALL YARDIMI" İLE EL ATTIK Mesela Türkiye'yi ele alalım. Türkler de yıllar boyu komünizme karşı savaşmıştır. 1950'lerde ülke yönetimine bizim desteğimizle Adnan Menderes gelmişti. Aslında Menderes bizimle başta gayet güzel bir diyalog kurmuştu. Bizden seçimde aldığı destek karşılığında, Marshall yardımı adı altında devamlı borç alıyor ve ülkesinde yatırımlar yaparak sanayi yapısını geliştiriyordu.

Urla Fezlekesi

Resim
    II. GRUP VE FAALİYETLERİ M. Latif TOPBAŞ’IN (Örgüt Yöneticisi) liderliğini yaptığı 2. Grubun ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet ve imar kirliliğine yol açmak-sit alanında yasak yapılaşma faaliyetlerine karıştığı tespit edilmiş olup M. Latif TOPBAŞ’IN R. Tayyip ERDOĞAN’A olan yakınlığı örgüt faaliyetlerinde ihtiyaç duyulan kamu nüfuzunu sağlama adına oldukça önem tutmaktadır.

BÖYLE GİDERSE AKP SEÇİMLE DÜŞÜRÜLEMEZ!..

Resim
      Av.Cemil Can İktidardaki siyasi partinin devlet olanakları ile propaganda yapmasına izin veren; bakanların istifa etmeden yerel seçimlere aday olarak katılabileceklerine ilişkin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı, bundan böyle yapılacak olan seçimlerin adil, sağlıklı, güvenilir ve şeffaf olarak yapılabilirliğini kuşkulu hale getirdi. Seçmen veri tabanının, YSK tarafından takip edilen bağımsız bir seçmen kütüğü yerine, İçişleri Bakanlığı'nın üretip güncelleştirdiği ve dış kaynaklardan alınan verilerle güncellenen bir veri