Kayıtlar

Ocak, 2011 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

AKP 'nin Hikayesi

G eçtiğimiz günlerde elime çok güzel bir yazı geçti. Yazı merkez bankası verilerine göre hazırlanmış. Bu verilere ulaşmak için merkez bankası çalışanı olmak gerekiyor. Yani anlayacağınız yazıyı hazırlayan sağlam veriler ve bilgiler ışığında hazırlamış. Ben hep merak ederdim çalışmadan, emek harcamadan servet nasıl elde edilir? Bu gemicikler , milyon dolarlık villalar , jipler , zincir hastaneler , zincir mağazalar , zincir marketler vesaireye çok kısa bir sürede nasıl sahip olunur? Bisküvit dağıtarak bisküvit fabrikası sahibinden çok kazanmak nasıl oluyor? Birileri bana bunu anlatsın. Bir günde parti kuracaksın, 81 ilde örgütlenecek finansı bir anda bulacaksın, küt diye iktidar olacaksın. Sonrada kimsenin hesabını bile yapamadığı servetin sahibi olacaksın. WikiLeaks belgelerinde yurt dışında yabancı bankalarda 8 adet hesap sahibi olacaksın. Hesap sayısı 7 değil, 9 da değil. Tam 8 adet gizli hesap. Kimbilir bu hesaplarda kaç TL. kaç KURUŞ var?

ABD'de tek dil zorunluluğu

ABD'de tek dil zorunluluğu Ü çyüzelli Milyon Nüfuslu ABD’nin üçte bir nüfusunun ana dili İspanyolcadır. Çinceden, İtalyancaya kadar çok sayıda dil kullanılır. ABD, 2007 yılında İngilizce Dil Birliği Kanununu Kanunun gerekçeleri şöyle:

UĞUR MUMCU'NUN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN YAZI

Resim
katillerin hala bulunamadı sevgili Uğur Mumcu bir sene daha geçti.  ama hala devlet katillerini bulamadı….! seni hasretle anıyoruz… MOSSAD ve BARZANİ 24 Ocak 1993 tarihinde iş yerine gitmek üzere bindiği arabasına mossad tarafından bomba konularak havaya uçurulan gazeteci-yazar Uğur Mumcu 'nun ölümüne sebep olduğu değerlendirilen yazısı:

Seninki Kaç Santim ?

Resim
2050 ’de dünyadaki balık stokları tükenecek. Denizleri hala sonsuz bereket kaynağı olarak görüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Büyük balıkların %90 ’ı çoktan yakalandı. Toplam balık stoklarının %60 ’ı bitti. Gerı kalan %40 ise 40 yıl içinde son bulacak. Balıkların bittiği gün deniz yaşamı da bitecek.

TÜRK GENÇLİĞİNE EMANET : CUMHURİYET !...

Resim
R ektör müsveddesi nasıl rektör olmuş bakın da öğrenin. Kesin Prof. luk süreci de aynen böyle olmuştur. Çünkü 12 Eylül sonrası bir dönem peynir ekmek dağıtır gibi Dr., Doç.,Prof. luklar dağıtıldı. Bir kesim bir senede üniversite diploması sahibi oldu. Bu dağıtma işine bizzat şahit oldum. Hatta bir ara mezun olduğum fakülte dekanı bir akşam yemeğinde bana da Dr.luk teklif etti. He he tabii bu sadece teklif olarak kaldı. Çünkü ben gülüp geçtim ve kabul etmedim. Her neyse o günden bugüne değişen bir şey yok, şimdi de yandaşlara dağıtıyorlar. Baba Pakdemirli'de devletin uçağını villasının pancurları kapalımı diye villasının üstünden geçirten Cumhuriyet ve devlet düşmanı birisiydi. Armut dibine düşer. Evet rektör müsveddesi nasıl rektör olmuş bakın da öğrenin.